UDLEJNING OG EVENTS
Slider

Du kan leje Enock til diverse events og arrangementer. Enock kommer gerne ud til din virksomhed, skole, forening eller anden form for organisation og fortæller om sin livet som professionel bokser. Du kan bestille ham til en polterabend, hvor han nok skal sørge for at der kommer sved på panden med en omgang boksetræning. Har du et andet arrangement, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Besøg og foredrag

Enock vil komme og fortælle om livet som professionel bokser, og hvad det kræver både fysisk og mentalt at skulle gennem en intensiv træningsperiode for at stå helt skarp til en boksekamp. Her vil i få mulighed for at få et indblik i, hvordan Enock indretter sin hverdag, så han har de allerbedste forudsætninger for at præstere som topatlet og samtidig have et almindelig privatliv ved siden af. Der vil selvfølgelig være mulighed for at tilpasse indholdet af foredraget, så det giver mest mening for din virksomhed og det fokus i nu engang ønsker med besøget.

Enock har gennem sin amatørkarriere været til en lang række stævner i udlandet, vundet jysk, dansk og nordisk mesterskaber og været med det danske landshold til OL-kvalifikationen til Rio. Tilbage i 2013 debuterede Enock som professionel bokser hos Stald Palle, der stadig er promoter for den ubesejrede super-letvægtsbokser.

Pris fra: 1500 DKK

Polterabend

Du har mulighed for at bestille Enock til din polterabend. Start dagen ud med et brag, hvor i får mulighed for at prøve kræfter med og snuse lidt til en professionel boksetræning og selvfølgelig med mulighed for at bokse lidt mod både Enock, men også dagens hovedperson.

Pris pr. påbegyndt time: 1500 DKK

Share This