UDLEJNING OG EVENTS
Slider

Du kan også leje Enock til diverse events og arrangementer. Enock kommer gerne ud til din virksomhed, skole, forening eller anden form for organisation og fortæller om sin succes. Eller du kan bestille ham til en polterabend. Har du et andet arrangement, er du altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Besøg og foredrag

Enock kommer ud til Jer og holder foredrag, både med film og billeder, om sit liv og sin succes. Om sin opvækst og hvordan hans amatørkarriere forløb med stævner i udlandet. Jyske, danske og nordiske mesterskaber og  OL kvalifikation. Han fortæller også hvordan det er at være professionel bokser i Danmark og om at være verdensmester. Og hvordan man skiller det professionelle liv fra en almindelig hverdag.
Pris fra: 1500 kr

Polterabend

Du har også mulighed for at bestille Enock til din polterabend. Start Jeres dag ud med et brag, hvor I får mulighed for at prøve kræfter med og snuse lidt til en professionel boksetræning og selvfølgelig med mulighed for at bokse lidt mod både Enock men også gommen.

Længde 45-60 min pris: 1500 kr.

Share This