biografi
BLIV SPONSOR

Skal du være en del af Team Enock?

Som sponsor for Enock er du og din virksomhed garanteret en lang række spændende muligheder og fordele. Team Enock søger sponsorer, der vil være med på Enocks rejse om at blive verdens bedste bokser og samle alle titelbælter. Enock er en yderst professionel og hårdtarbejdende bokser, der har en ambition om at gå hele vejen. 

Som sponsor kan du som udgangspunkt vælge mellem fire forskellige pakker, der alle har forskellig grad af eksponering og værdi. Vi er selvfølgelig altid åbne for at tage en dialog i forhold til at lave en skræddersyet løsning, så den passer dig og din virksomhed bedst muligt. Team Enock vægter nemlig en nært og positivt relation, da vi mener, det er grundstenen i et sundt og velfungerende samarbejde, der skal skabe værdi for dig og din virksomhed.

SPONSORPAKKER

Alle sponsorpakker er fleksible i forhold til placering af tryk på kåbe, t-shirt, shorts samt tøj til Team Enock. Førstevalget til ønsket placering af påtrykt logo og navn, tildeles hierarkisk efter indgåelse af aftale. Ønsker om deltagelse i reklamemæssig anvendelse af firmaets produkter mm. imødekommes efter aftale.

GULDPAKKEN

Logo og navn på alt konkurrencebeklædning (Kåbe, shorts, t-shirts og træningstøj)

Logo og navn på alt tøj til Team Enock

Virksomhedsbesøg (1 hel dag), der eksempelvis kunne inkludere træningssession, fremmøde til events, kostvejledning

Ti ringside billetter til mine boksekampe

Omtale på sociale medie efter sponsors ønske (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Logo, navn og link på hjemmeside

SØLVPAKKEN

Logo og navn på t-shirt og shorts

Logo og navn på tøj til Team Enock 

Virksomhedsbesøg (½ dag), der eksempelvis kan indeholde træningssession til firmafest, fremmødte til events og kostvejledning

Omtale på Facebook

Logo, navn og link på hjemmeside

Fire ringside billetter til mine boksekampe

BRONZEPAKKEN

Logo og navn på t-shirt

Logo og navn på t-shirt eller bukser til Team Enock

50 % rabat på billetter efter eget ønske til mine boksekampe

Artikel på Facebook

Logo, navn og link på hjemmeside

ONLINEPAKKEN

Logo, navn og link på hjemmeside

Omtale på Facebook

20 % rabat på billetter efter eget ønske til mine boksekampe

Kontakt for priser.

Hvorfor skal du vælge mig?

Som sponsor for mig er der mange muligheder og fordele for dig og din virksomhed, både i lokalområde såvel som i hele landet. Jeg søger sponsorer, der ønsker at samarbejde med en topprofessionel atlet, der kæmper hårdt for nå sine drømme om at blive den bedste bokser i hele verden. På den korte bane vil der kunne skabes goodwill i lokalmiljø. Deruddover er mediernes interesse stor, især op til kampene er der gode muligheder for meget eksponering.

Bokseeksperter har spået mig til at være det største boksetalent ikke bare lokalt, men i hele Danmark. Vores fælles værdigrundlag er troværdig, og derfor vil loyalitet være grobunden for vores samarbejde. Jeg har store sportslige ambitioner for mine boksekarriere, men jeg ønsker samtidig at være rollemodel og inspirere unger mennesker, der drømmer om at kunne leve af deres talent.

For mig handler et sponsorat ikke blot om at eksponere din virksomheds navn og logo forskellige steder. Jeg synes nemlig, at det er altafgørende for vores samarbejde, at der er sammenhæng og samspil med din virksomhed og jeg. De bedste muligheder for at udnytte et sponsorats fulde potentiale finder vi sammen, der eksempelvis kunne omfatte salgskampagner, konkurrencer, reklame, anmeldelser, meerchandise. Jeg kvitterer selvfølgelig med at inviterer dig og din virksomhed på en bokseopleveelse, når jeg træder op i ringen for at hive endnu en sejr i land til Team Enock. Det er vigtigt for mig, at mine sponsorer føler, at de får det bedste ud af sponsoratet.

Alle sponsorer bliver en del af Team Enock Group, og hvis ønsket om en erhvervsnetværksgruppe opstår, imødekommer vi gerne dette. Vi er altid åbne for at alle interesserede, der så kan mødes med hele holdet.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Enock Mwandila Poulsen

BLIV SPONSOR

Udfyld formularen for at blive en del af Team Enock

Share This