BLIV SPONSOR
Slider

Skal du være en del af Team Enock?

Som sponsor for Enock forekommer der mange muligheder og fordele for dig og din virksomhed. Vi søger sponsorer, der ønsker at samarbejde med en top professionel atlet og verdensmester.

Sponsoreringen er som udgangspunkt opdelt i 4 forskellige pakker, som alle har deres eksponeringsværdier – der er mulighed for at vælge lige netop den pakke som passer til din virksomhed. Du kan se pakkerne nedenunder.

Synes du ikke, at du kan finde en sponsorpakke, der passer til din virksomhed, så finder vi sammen en løsning og udarbejder en skræddersyet pakkeløsning som passer 100 % til dig og din virksomhed. Dialog er for os et vigtigt element i et godt samarbejde – der skal være et nært og positivt forhold til kommende sponsorer. Vi kan sætte os ned og sammen udarbejde et sponsorat, der virker for Jer. Fokus fastholdes på det, der kan skabe værdi for din virksomhed.

SPONSORPAKKER

Alle sponsorpakker er fleksible i forhold til placering af tryk på kåbe, T-shirt, shorts samt trænerteamets tøj. Førstevalget til ønsket placering af påtrykt logo og navn, tildeles hierarkisk efter indgåelse af aftale. Ønsker om deltagelse i reklamemæssig anvendelse af firmaets produkter ect. Imødekommes efter aftale.

GULDPAKKEN

Logo & navn på al konkurrencebeklædning (Kåbe, shorts, T-shirts og træningstøj)

Logo & navn på alt tøj hos resten af trænerteamet

Virksomhedsbesøg (1 hel dag) – Fx Kostvejledning, træningssession til firmafest ect.

6 Ringside billetter

Fremhævet artikel på socialt medie efter sponsors ønske

Logo, navn & link på hjemmeside

Pris fra : 100.000 kr.

SØLVPAKKEN

Logo & navn på T-shirt og shorts

Logo & navn på alt tøj hos resten af trænerteamet

Virksomhedsbesøg (½ dag) – Fx Kostvejledning, træningssession til firmafest ect.

Artikel på Facebook

Logo, navn & link på hjemmeside

Pris fra : 75.000 kr.

BRONZEPAKKEN

Logo & navn på T-shirt

Logo & navn på T-shirt eller bukser hos resten af trænerteamet

Artikel på Facebook

Logo, navn & link på hjemmeside

Pris fra : 50.000 kr.

ONLINEPAKKEN

Logo, navn & link på hjemmeside

Artikel på Facebook

20 % rabat på billetter efter eget valg

Pris fra: 10.000 kr.

Én kamp = 50%, 2 kampe eller 6 måneder = 75%, 4/ 5  kampe eller 12 måneder 100% af pakkens pris. Alle priser er eks. moms.

Hvorfor skal du vælge mig?

Som sponsor for mig er der mange muligheder og fordele for dig og din virksomhed, både i lokalområde såvel som i hele landet. Jeg søger sponsorer der ønsker at samarbejde med en top professionel atlet, der kæmper hårdt for nå sine drømme om at blive den bedste bokser i hele verdenen. På den korte bane vil der kunne skabes goodwill i lokalmiljøet og mediernes interesse er stor, især op til kampene er der gode muligheder for eksponering.
Bokseeksperter har spået mig til at være det største boksetalent ikke bare lokalt med over hele landet. Vores fælles værdi er troværdig og derfor vil loyalitet være grobund for samarbejdet, sportsligt også. Mine mål med min karriere er ikke kun de sportslige resultater. Mit største mål er at være en rollemodel og inspirere de unge mennesker, der drømmer om at kunne leve af deres talent.

Jeg ved at et sponsorat skal udnytte sit fulde potentiale, og er mere end at få eksponeret virksomhedens logo og slogan forskellige steder. Derfor er det vigtigt for mig at et sponsorat aktiveres, der skal være sammenhæng og samspil med sponsoren og begivenheden. Der er mange muligheder for hvordan vi aktivere netop dit sponsorat, et par eksempler kunne være: Salgskampagner, konkurrencer, reklame, merchandise og selvfølgelig at opleve boksekampene på tæt hold. Det er vigtigt for mig at kommende sponsorer føler de får det bedste ud af sponsoratet.

Alle sponsorer bliver en del af Team Enock Group, og hvis ønsket om en erhvervsnetværksgruppe opstår, imødekommer vi gerne og er åbne for at alle interessenter der så kan mødes med hele holdet.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Enock Poulsen

BLIV SPONSOR

Udfyld formularen for at blive en del af Team Enock

Share This